Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin kârletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşır şekilde yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

Panik amerikan bar sayesinde bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Özellikle duygun ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına Yangın kapısı istanbul dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öbür ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya demir gibi malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Mono blok beden dokuması grup sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları yararlanma düzlükına için, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page